Jste zde:   Domovská stránkaPUBLIKACERENÉHO RECEPTY

Recepty z Reného kuchyně

Máte chuť si uvařit něco výjimečně lahodného? Svádí vás to ke klasice nebo nějaké neobvyklé delikatese? Chcete dopřát svým chuťovým buňkám slast? Zkuste recepty od Wopiho.

Vytvořeno 6. říjen 2014 Kategorie: Recepty z Reného kuchyně

Supreme z mladého kuřátka se zeleninovou ratatouille

Zeleninu nakrájenou na stejně velké kusy orestovat na rozpálené pánvi s olivovým olejem, opepřit, osolit, přidat bylinky a víno. Promíchat, stáhnout z ohně, přikrýt pokličkou a nechat dojít. Zelenina musí být křupavá „na skus“. Kuřecí prso s kostí a kůží osolit, opepřit a kůží dolů dát na rozpálenou pánev s kapkou olivového oleje. Zatáhnout maso ze všech stran a dát dopéct do vyhřáté trouby na 180 °C na cca 10 minut. Pokud použijeme tepelnou jehlu, musí být jehla zapíchnuta k prsní kosti. Pokud bude na jehle 70 - 75 °C, je hotovo – raději méně než více!

Číst dál...
 
Vytvořeno 6. říjen 2014 Kategorie: Recepty z Reného kuchyně

Filírovaná vepřová panenka s houbovým ragů a šťouchaným bramborem

Očištěnou panenku osolit, opepřit. Na rozpálenou pánev s kapkou olivového oleje dát panenku a zatáhnout ze všech stran. Dopéct v předehřáté troubě na 180 °C cca 8 minut, aby byla panenka uprostřed růžová. Ragů – na pánvičce s máslem a olivovým olejem orestovat cibulku s houbami, přidat citronovou šťávu, sůl, pepř a společně chvilku podusit. Nakonec přidat bylinky. Vařené brambory pomačkat s cibulí do hněda a omytou jarní cibulkou. Panenku nafilírovat a naaranžovat na šťouchané brambory a ragů. Čistou část talíře ozdobit Balzamicem.

Číst dál...
 
Vytvořeno 6. říjen 2014 Kategorie: Recepty z Reného kuchyně

V sádle pečený vepřový bok, špenát, domácí bramborové knedlíčky

Vrchní stranu porce bůčku ve tvaru kvádru pokrájet na čtverečky, osolit, opepřit, okmínovat a očesnekovat. Vše důkladně vmasírovat do čtverečků. Nakořeněné porce dáme do nádoby se sádlem tak, aby byla porce bůčku minimálně z poloviny potopená. Do trouby na 150 °C a péct cca 3 hodiny, pokud není bůček v sádle úplně potopen, tak průběžné otáčet! Špenát orestovat s cibulí a česnekem, osolit, opepřit a na závěr zjemnit smetanou. Knedlíky servírujeme v podobě malých kuliček posypaných Anglickou cibulkou.

Číst dál...
 
Vytvořeno 6. říjen 2014 Kategorie: Recepty z Reného kuchyně

Restovaná jatýrka s houbami, šalotkou, vinnou redukcí a bylinkovým toastem

Na rozpálenou pánev s olivovým olejem dát játra, cibulku, houby a vše společně restovat pokud se játra nezatáhnou. Přidat vinnou redukci, dochutit solí a pepřem a vše spolu podusit. Na závěr přidat tymián a servírovat s bylinkovým toastem. Hotový pokrm pak posypat tymiánem na ozdobu.

Číst dál...
 
Vytvořeno 6. říjen 2014 Kategorie: Recepty z Reného kuchyně

Kedlubnové carpaccio s Balzamico omáčkou a cherry rajčátky

Očištěnou kedlubnu nakrájet na tenké plátky a poklást na talíř. Na kedlubnu přidat petržel a pokrájená cherry rajčátka. Celé pokapat olivovým olejem a Balzamicem. Pravděpodobně bude objednáno s bylinkovou bagetou.

Číst dál...
 

Strana 1 z 2

<< Začátek < Předchozí 1 2 Další > Konec >>

RENÉHO RECEPTY

restaurace.jpg

Publikujeme

publikace

Novinky přímo na váš email

Máte zájem o naše novinky? Zadejte svůj email.

Email bude použit pouze pro naše novinky

Vyhledávání

Systémy pro restaurace

Systémy pro restaurace

Systémy pro obchody

Systémy pro obchody

Systémy pro síť obchodů

Systémy pro síť obchodů

Systémy pro recepce

Systémy pro recepce


Konzultace a poradenství v gastronomii



AWIS Global Systems s.r.o. © 2016

Mystery shopping pro gastronomii - Ekonomika provozu pro restaurace - Systematická gastronomie - Poradenství a konzultace - Mystery shopping nejen v Praze a Brně