Jste zde:   Domovská stránkaPUBLIKACERENÉHO RECEPTYZapečená bageta s rajčaty, bazalkou a Parmezánem
Vytvořeno 6. říjen 2014 Kategorie: Recepty z Reného kuchyně

Kedlubnové carpaccio s Balzamico omáčkou a cherry rajčátky

Opéct 1⁄2 bagetky, rajčata krájená na malé kostky, osolit, opepřit a lehce orestovat na pánvi s olivovým olejem. Orestovanou směs rajčat nandat na rozpečenou bagetku a přidat plátky parmezánu. Bagetu a talíř pokapat olivovým olejem a Balzamicem.

 

 

 

 

 

Ingredience

  • Ingredience
  • Rajčata 120 g
  • Bageta 1/2
  • Bazalka 5 g
  • Olivový olej 6 cl
  • Balzamico 3 cl
  • Sůl
  • Pepř

 

Kedlubnové carpaccio s Balzamico omáčkou a cherry rajčátky

RENÉHO RECEPTY

mobilni-cisnik.jpg

Publikujeme

publikace

Novinky přímo na váš email

Máte zájem o naše novinky? Zadejte svůj email.

Email bude použit pouze pro naše novinky

Vyhledávání

Systémy pro restaurace

Systémy pro restaurace

Systémy pro obchody

Systémy pro obchody

Systémy pro síť obchodů

Systémy pro síť obchodů

Systémy pro recepce

Systémy pro recepce


Konzultace a poradenství v gastronomii



AWIS Global Systems s.r.o. © 2016

Mystery shopping pro gastronomii - Ekonomika provozu pro restaurace - Systematická gastronomie - Poradenství a konzultace - Mystery shopping nejen v Praze a Brně