Jste zde:   Domovská stránkaPUBLIKACERENÉHO RECEPTYKedlubnové carpaccio s Balzamico omáčkou a cherry rajčátky
Vytvořeno 6. říjen 2014 Kategorie: Recepty z Reného kuchyně

Kedlubnové carpaccio s Balzamico omáčkou a cherry rajčátky

Očištěnou kedlubnu nakrájet na tenké plátky a poklást na talíř. Na kedlubnu přidat petržel a pokrájená cherry rajčátka. Celé pokapat olivovým olejem a Balzamicem. Pravděpodobně bude objednáno s bylinkovou bagetou.

 

 

 

 

 

Ingredience

  • Kedlubna 200 g
  • Olivový olej 5 cl
  • Rajčátka 70 g
  • Balzamico 5 cl
  • Petržel 5 g

 

Kedlubnové carpaccio s Balzamico omáčkou a cherry rajčátky

RENÉHO RECEPTY

obchodni-sit.jpg

Publikujeme

publikace

Novinky přímo na váš email

Máte zájem o naše novinky? Zadejte svůj email.

Email bude použit pouze pro naše novinky

Vyhledávání

Systémy pro restaurace

Systémy pro restaurace

Systémy pro obchody

Systémy pro obchody

Systémy pro síť obchodů

Systémy pro síť obchodů

Systémy pro recepce

Systémy pro recepce


Konzultace a poradenství v gastronomii



AWIS Global Systems s.r.o. © 2016

Mystery shopping pro gastronomii - Ekonomika provozu pro restaurace - Systematická gastronomie - Poradenství a konzultace - Mystery shopping nejen v Praze a Brně