Jste zde:   Domovská stránkaPUBLIKACERENÉHO RECEPTYRestovaná jatýrka s houbami, šalotkou, vinnou redukcí a bylinkovým toastem
Vytvořeno 6. říjen 2014 Kategorie: Recepty z Reného kuchyně

Restovaná jatýrka s houbami, šalotkou, vinnou redukcí a bylinkovým toastem

Na rozpálenou pánev s olivovým olejem dát játra, cibulku, houby a vše společně restovat pokud se játra nezatáhnou. Přidat vinnou redukci, dochutit solí a pepřem a vše spolu podusit. Na závěr přidat tymián a servírovat s bylinkovým toastem. Hotový pokrm pak posypat tymiánem na ozdobu.

 

 

 

 

Ingredience

  • Kuřecí játra 100 g
  • Cibule 20 g
  • Houby 50 g
  • Toastový chléb 1 ks
  • Bylinkové máslo 30 g
  • Vinná redukce 0,15 l
  • Olivový olej 4 cl
  • Tymián 5 g
  • Sůl
  • Pepř

 

Restovaná jatýrka s houbami, šalotkou, vinnou redukcí a bylinkovým toastem

 

Vinná redukce

V kastrůlku rozpustit máslo a do sklovata orestovat cibulku, přidat mouku a udělat jíšku. Jíšku zalít vývarem a promíchat. Přidat med, ocet, červené víno a dochutit solí a pepřem. Stáhnout oheň na minimum a zredukovat téměř do konzistence medu.

Ingredience

  • Máslo 35 g
  • Cibule 100 g
  • Mouka 70 g
  • Vinný ocet 3 cl
  • Červené víno 1,5 dcl
  • Med 20 g
  • Vývar 3 dcl
  • Sůl
  • Pepř

RENÉHO RECEPTY

recepce.jpg

Publikujeme

publikace

Novinky přímo na váš email

Máte zájem o naše novinky? Zadejte svůj email.

Email bude použit pouze pro naše novinky

Vyhledávání

Systémy pro restaurace

Systémy pro restaurace

Systémy pro obchody

Systémy pro obchody

Systémy pro síť obchodů

Systémy pro síť obchodů

Systémy pro recepce

Systémy pro recepce


Konzultace a poradenství v gastronomii



AWIS Global Systems s.r.o. © 2016

Mystery shopping pro gastronomii - Ekonomika provozu pro restaurace - Systematická gastronomie - Poradenství a konzultace - Mystery shopping nejen v Praze a Brně