Jste zde:   Domovská stránkaPUBLIKACERENÉHO RECEPTYV sádle pečený vepřový bok, špenát, domácí bramborové knedlíčky
Vytvořeno 6. říjen 2014 Kategorie: Recepty z Reného kuchyně

V sádle pečený vepřový bok, špenát, domácí bramborové knedlíčky

Vrchní stranu porce bůčku ve tvaru kvádru pokrájet na čtverečky, osolit, opepřit, okmínovat a očesnekovat. Vše důkladně vmasírovat do čtverečků. Nakořeněné porce dáme do nádoby se sádlem tak, aby byla porce bůčku minimálně z poloviny potopená. Do trouby na 150 °C a péct cca 3 hodiny, pokud není bůček v sádle úplně potopen, tak průběžné otáčet! Špenát orestovat s cibulí a česnekem, osolit, opepřit a na závěr zjemnit smetanou. Knedlíky servírujeme v podobě malých kuliček posypaných Anglickou cibulkou.

 

Ingredience

  • Vepřový bok 250 g
  • Česnek 15 g
  • Mouka 70 g
  • Špenát 200 g
  • Smetana 8 cl
  • Bramborový knedlík 200 g
  • Sádlo 125 g
  • Cibule 100g
  • Sůl

 

V sádle pečený vepřový bok, špenát, domácí bramborové knedlíčky

RENÉHO RECEPTY

restaurace.jpg

Publikujeme

publikace

Novinky přímo na váš email

Máte zájem o naše novinky? Zadejte svůj email.

Email bude použit pouze pro naše novinky

Vyhledávání

Systémy pro restaurace

Systémy pro restaurace

Systémy pro obchody

Systémy pro obchody

Systémy pro síť obchodů

Systémy pro síť obchodů

Systémy pro recepce

Systémy pro recepce


Konzultace a poradenství v gastronomii



AWIS Global Systems s.r.o. © 2016

Mystery shopping pro gastronomii - Ekonomika provozu pro restaurace - Systematická gastronomie - Poradenství a konzultace - Mystery shopping nejen v Praze a Brně