Jste zde:   Domovská stránkaPUBLIKACEWOPIHO RECEPTYFilírovaná vepřová panenka s houbovým ragů a šťouchaným bramborem
Vytvořeno 6. říjen 2014 Kategorie: Recepty z Wopiho kuchyně

Filírovaná vepřová panenka s houbovým ragů a šťouchaným bramborem

Očištěnou panenku osolit, opepřit. Na rozpálenou pánev s kapkou olivového oleje dát panenku a zatáhnout ze všech stran. Dopéct v předehřáté troubě na 180 °C cca 8 minut, aby byla panenka uprostřed růžová. Ragů – na pánvičce s máslem a olivovým olejem orestovat cibulku s houbami, přidat citronovou šťávu, sůl, pepř a společně chvilku podusit. Nakonec přidat bylinky. Vařené brambory pomačkat s cibulí do hněda a omytou jarní cibulkou. Panenku nafilírovat a naaranžovat na šťouchané brambory a ragů. Čistou část talíře ozdobit Balzamicem.

 

Ingredience

  • Panenka 200 g
  • Česnek 15 g
  • Houby 50 g
  • Máslo 10 g
  • Tymián 5 g
  • Olivový olej 3 cl
  • Rozmarýn 5 g
  • Citron 1⁄2
  • Cibule 30 g
  • Balzamico 4 cl
  • Brambory 220 g
  • Česnek 5 g
  • Sůl
  • Pepř

 

Filírovaná vepřová panenka s houbovým ragů a šťouchaným bramborem

Petr Vopátek - poradce pro gastronomii

WOPIHO RECEPTY

obchodni-sit.jpg

Publikujeme

publikace

Novinky přímo na váš email

Máte zájem o naše novinky? Zadejte svůj email.

Email bude použit pouze pro naše novinky

Vyhledávání

Systémy pro restaurace

Systémy pro restaurace

Systémy pro obchody

Systémy pro obchody

Systémy pro síť obchodů

Systémy pro síť obchodů

Systémy pro recepce

Systémy pro recepce


Konzultace a poradenství v gastronomii



AWIS Global Systems s.r.o. © 2016

Mystery shopping pro gastronomii - Ekonomika provozu pro restaurace - Systematická gastronomie - Poradenství a konzultace - Mystery shopping nejen v Praze a Brně