Jste zde:   Domovská stránkaPUBLIKACEWOPIHO RECEPTYSupreme z mladého kuřátka se zeleninovou ratatouille
Vytvořeno 6. říjen 2014 Kategorie: Recepty z Wopiho kuchyně

Supreme z mladého kuřátka se zeleninovou ratatouille

Zeleninu nakrájenou na stejně velké kusy orestovat na rozpálené pánvi s olivovým olejem, opepřit, osolit, přidat bylinky a víno. Promíchat, stáhnout z ohně, přikrýt pokličkou a nechat dojít. Zelenina musí být křupavá „na skus“. Kuřecí prso s kostí a kůží osolit, opepřit a kůží dolů dát na rozpálenou pánev s kapkou olivového oleje. Zatáhnout maso ze všech stran a dát dopéct do vyhřáté trouby na 180 °C na cca 10 minut. Pokud použijeme tepelnou jehlu, musí být jehla zapíchnuta k prsní kosti. Pokud bude na jehle 70 - 75 °C, je hotovo – raději méně než více!

 

Ingredience

  • Špenát 130 g
  • Smetana 0,06 l
  • Křepelčí vejce 1 ks
  • Česnek 5 g
  • Toast 1 ks
  • Vývar 0,3 l
  • Bylinkové máslo 30 g
  • Sůl a pepř

 

Supreme z mladého kuřátka se zeleninovou ratatouille

Petr Vopátek - poradce pro gastronomii

WOPIHO RECEPTY

restaurace.jpg

Publikujeme

publikace

Novinky přímo na váš email

Máte zájem o naše novinky? Zadejte svůj email.

Email bude použit pouze pro naše novinky

Vyhledávání

Systémy pro restaurace

Systémy pro restaurace

Systémy pro obchody

Systémy pro obchody

Systémy pro síť obchodů

Systémy pro síť obchodů

Systémy pro recepce

Systémy pro recepce


Konzultace a poradenství v gastronomii



AWIS Global Systems s.r.o. © 2016

Mystery shopping pro gastronomii - Ekonomika provozu pro restaurace - Systematická gastronomie - Poradenství a konzultace - Mystery shopping nejen v Praze a Brně