Vaše tržby klesají a náklady na provoz stále rostou? Přestaňte prodělávat statisíce a investujte částku 3.000 Kč do záchrany vaší gastronomické provozovny. Jsme poradci v oblasti gastronomie a hotelnictví. Poradíme a pomůžeme vám s ekonomikou provozu vaší restaurace, kavárny, penzionu nebo hotelu. Jsme připraveni pomoci vám optimalizovat gastronomický provoz, eliminovat zaměstnanecké ztráty, snižovat vaše náklady s cílem zvýšit tržby a váš zisk.
Dokážeme
eliminovat jeden z nejčastějších problémů gastronomického provozu, kterým jsou tzv. zaměstnanecké
ztráty. Máme dostatek zkušeností z oboru gastronomie,
jejichž předání vám může otevřít oči a ukázat tu správnou cestu. Pomocí gastro auditu
odhalíme všechny finanční úniky, ale také nekalé praktiky vašich
zaměstnanců. Výstupem auditu bude analýza, na základě které vám doporučíme, co
a jak změnit a jak zvýšit zisk vašeho hotelu, obchodu či restaurace.
Špatná ekonomika v gastronomických provozech bývá nejčastěji zaviněna zaměstnaneckými ztrátami, ať už chtěnými či neúmyslnými. Obě varianty jsou pro firmu smrtelným nebezpečím a mohou vést k rychlému úpadku nebo k plíživé záhubě. Nabízíme systém pro rozpoznání těchto negativních jevů - umíme jednoduchou efektivní formou poukázat na nedostatky zaviněné provozní slepotou nebo nedostatečnou kontrolou.
Úmyslné zaměstnanecké ztráty se podílejí nejen na zdraví ekonomiky provozu, ale i na snížování spokojenosti zákazníků. Mezi nejčastější chtěné zaměstnanecké ztráty patří:
Nechtěné zaměstnanecké ztráty jsou často zapříčiněny nepřizpůsobením se požadavkům doby, současným trendům a moderním technologiím. Patří mezi ně:
Optimalizace provozu restaurace,
hotelu či jiného gastronomického zařízení je v dnešní době nezbytná. Pro zajištění
úspěchu tohoto procesu je nutná aktivní součinnost s kompetentními osobami - majitelem či
provozním podniku. Základním předpokladem optimalizace provozu je provedení
odborného gastro auditu, který odhalí většinu ekonomických problémů. U
větších gastronomických projektů je následně potřebná další interaktivní spolupráce v
opakovaných konzultacích, nebo se svolává krizový management, který se na restrukturalizaci
provozovny podílí.
Na několik dnů, týdnů, ale možná i měsíců se staneme součástí vaší restaurace, kavárny, cukrárny, hotelu, penzionu či jiného gastronomického podniku. Budeme hledat z různých úhlů pohledu možné příčiny ekonomické ztráty. Jsme připraveni v případě vašeho souhlasu provést i hloubkový audit, jít do hloubky a seznámit se i s interními záležitostmí tak, abychom kvalifikovaně odhalii skutečné příčiny. V méně závažných případech postačí služba Mystery shopping.
Po provedení gastro auditu je možno v souvislosti se závažností a rozsahem zjištěných nálezů svolat krizový management. Jedná se o tým specialistů s dlouholetou znalostí gastro prostředí a rozsáhlými zkušenostmi z tohoto oboru. Členy našeho týmu jsou profesionální šéfkuchaři, vrchní číšníci, gastro manažeři, účetní a ekonomové. Úkolem týmu je vyhodnotit závěry gastro auditu a navrhnout konkrétní postupy pro odstranění ekonomických problémů.
Dle návrhů a doporučení našich odborníků vám předáme analýzu a dokumentaci, která bude obsahovat seznam možných příčin vaší ekonomické krize. Součástí dokumentace jsou i návrhy realizačních kroků, které byste měli pro záchranu vašeho podniku učinit. Při vlastní realizaci opatření vám můžeme být nápomocni a poskytovat odborný dohled nad celým procesem. V průběhu spolupráce můžeme provádět odborné školení vašich zaměstnanců či vedoucích pracovníků a manažerů.
Pobočka Brno
Špitálka 122/33, 602 00 Brno
Pevná linka: 511
447 444
Mobilní telefon: 725 251 538
E-mail:
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen
Javascript.
Pobočka Praha
Na Plzeňce 1236/4, 150 00 Praha 5
Pevná linka:
222 531 222
Mobilní telefon: 775 562 349
E-mail:
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen
Javascript.
Pobočka Ostrava
Stodolní 835/17, 702 00 Ostrava
Pevná linka: 555 500
103
Mobilní telefon: 702 119 725
E-mail:
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen
Javascript.