Pravidelně vám přinášíme novinky a odborné publikace z oblasti gastronomie a moderních gastronomických technologií.
Jediné řešení, které opravdu zamezí všem personálním ztrátám, je bohužel
to, že všechny vyházíte a budete obsluhovat a vařit sám. To samozřejmě není
reálné. Můžeme pouze minimalizovat možnosti a prostor pro okrádání Vás a
Vašich hostů. Jednou z největších mezer bývá absence pokladního systému
(dále jen PS), který poměrně dost restauratérů nechce pořídit kvůli
pořizovací ceně.
Zeleninu nakrájenou na stejně velké kusy orestovat na rozpálené pánvi s olivovým olejem, opepřit,...
Očištěnou panenku osolit, opepřit. Na rozpálenou pánev s kapkou olivového oleje dát panenku a...
Vrchní stranu porce bůčku ve tvaru kvádru pokrájet na čtverečky, osolit, opepřit, okmínovat a...
Na rozpálenou pánev s olivovým olejem dát játra, cibulku, houby a vše společně restovat pokud se...
Očištěnou kedlubnu nakrájet na tenké plátky a poklást na talíř. Na kedlubnu přidat petržel a...
Opéct 1⁄2 bagetky, rajčata krájená na malé kostky, osolit, opepřit a lehce orestovat na pánvi s...
Orestovat očištěný špenát, přidat prolisovaný česnek, sůl, pepř, vývar a smetanu a vše promixovat....