Máte chuť si uvařit něco výjimečně lahodného? Svádí vás to ke klasice nebo nějaké neobvyklé delikatese? Chcete dopřát svým chuťovým buňkám slast? Zkuste recepty od Wopiho.
Zeleninu nakrájenou na stejně velké kusy orestovat na rozpálené pánvi s olivovým olejem, opepřit, osolit, přidat bylinky a víno. Promíchat, stáhnout z ohně, přikrýt pokličkou a nechat dojít. Zelenina musí být křupavá „na skus“. Kuřecí prso s kostí a kůží osolit, opepřit a kůží dolů dát na rozpálenou pánev s kapkou olivového oleje. Zatáhnout maso ze všech stran a dát dopéct do vyhřáté trouby na 180 °C na cca 10 minut. Pokud použijeme tepelnou jehlu, musí být jehla zapíchnuta k prsní kosti. Pokud bude na jehle 70 - 75 °C, je hotovo – raději méně než více!
Zeleninu nakrájenou na stejně velké kusy orestovat na rozpálené pánvi s olivovým olejem, opepřit,...
Očištěnou panenku osolit, opepřit. Na rozpálenou pánev s kapkou olivového oleje dát panenku a...
Vrchní stranu porce bůčku ve tvaru kvádru pokrájet na čtverečky, osolit, opepřit, okmínovat a...
Na rozpálenou pánev s olivovým olejem dát játra, cibulku, houby a vše společně restovat pokud se...
Očištěnou kedlubnu nakrájet na tenké plátky a poklást na talíř. Na kedlubnu přidat petržel a...
Opéct 1⁄2 bagetky, rajčata krájená na malé kostky, osolit, opepřit a lehce orestovat na pánvi s...
Orestovat očištěný špenát, přidat prolisovaný česnek, sůl, pepř, vývar a smetanu a vše promixovat....